Skenë si në filma, gruaja i shpëton për pak përp*lasjes tra*gjike nga treni


Një grua në Holandë ka shpëtuar për një “qime floku” nga treni.
Në një video të publikuar në rrjet ajo shihet duke vrapuar me shpejtësi përmes shinave të trenit.
Pasi kalon në anën tjetër ajo kthehet sërish. Një kërcim i dytë në matanë shinave e shpëton nga një vd*ekje e sigurt. Video është shpërndarë në rrjetin social Twitter të Sky News dhe ka marrë me dhjetëra komente.