Shtëpitë e studentëve në Maqedoni, janë skenë për filma horror!


Shtëpitë e studentëve në Maqedoni ju ngjajnë skenave  për filma horror. Në shtëpinë e studentëve  “Kuzman”  numërohen pothuajse pesëqind studentë, koha në këtë objekt duket se ka stopuar  në shekullin e 20-të.

Pasi ju ta ju ta kaloni regjistrimin, në katet e sipërme ju  mirëpret myku dhe katrahura brenda.

Nëse i pyetni  studentët për kushtet në Kuzman Josifovski-Pitu, asociacioni i parë i tyre  është  njëjtë si në filma horror. Problemi më i madh është mungesa e privatësisë në dhomat e vogëla, por jo më pak e rëdësishme mungesa e higjienës në tualete.

Në çdo kat ka nga një banjo,  ku shoqërohet me frikën që në çdo çast të bjerë  çatia  e cila është e mykur nga lagështia…

Për më teperër shikojeni emisionin e plotë..