Skanderborg apo Skanderbeg?

Në media janë duke qarkulluar foto të armës së ekzekutuesit,aty gjenden emra personazhesh që ekzekutuesi kishte shkruar dhe që në media shkaktuan një diskutim mjaft të madh.

Baby Boo

Krahas shumë emrave që sulmuesi kishte shkruar në armet e tij ai kishte shkruar edhe një emër që nuk shihet qartë nëse është emri i Skënderbeut por e vërteta duket se qëndron ndryshe sepse nga disa media raportohet se shkruan emri i qytetit të Danimarkës Skanderborg. Për më tepër vlerësojeni vetë ju !