Skandaloze: Policja nga Kumanova vozit si kaskadere, këmbët mbi timon (Video)

Në TvTelma është dorëzuar një video skandaloze ku vërehet një police nga Kumanova duke vozitur me këmbë herë në dritare, herë mbi timon. Siç shihet, video është bë në autostradë. Video ka filluar të shpërndahet në rrjetet sociale më 11 dhe 12 maj dhe nuk perjashtohet mundësia të jetë bërë gjatë orës policore, sepse gjersa vozitë në autostradë nuk ka vetura tjera.

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Publiée par Seir sur Mardi 12 mai 2020

Baby Boo