SKANDALOZE: Lexoni se cilat kritere duhet t’i kene këshilltarët e posaçëm që do e këshillojnë Kryeministrin e vendit!


Është e çuditshme të kuptohet se pse një jurist duhet të zgjidhet këshilltarë i posaçëm për Rini dhe Sport. Ndërsa të analizojmë kriteret që duhet t’i plotësojë këshilltari i posaçëm për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit është edhe më qesharake, i njëjti duhet/mund të jetë ekonomist.

Teksa vazhdojmë duke analizuar këtë “shpallje publike”, me këshilltarin për Transporti dhe Lidhje, ku në këtë pozicion duhet të jetë një artist. Irronike por e vërtetë. Për më tepër hapeni linkun e Qeverisë dhe shihni kriteret!
A na le kjo të kuptojmë se si në çdo konkurs tjetër për punësim edhe këtu kandidatët që do të përzgjidhen janë të përcaktuar para hapjes së konkursit?!

Baby Boo