Skandali i rradhës: Olsi Jazexhi e qun sharlatan Faik Konicën

Olsi Jazexhi vazhdon me fyerjet ndaj shqiptarëve, ai sapo ka bërë një skandal tjetër me deklaratat e tij në emisionin ‘360°’ në ‘Ora News’. Ai tha një sërë ofendime, për figurat e rëndësishme të popullit shqiptarë!

Historiani Jazexhiu mes shumë deklaratave të çuditshme, tha edhe se Faik Konica ka qenë një sharlatan!

Baby Boo

Olsi Jazexhi është një personazh kontradiktor me shumë deklarata të çuditshme. Përpjekja e tij për të denigruar figura të rëndesishme të vetëdijes sonë kombëtare, nuk është vetëm vokacion personal,sipas informatave të portalit Pa Censurë ai i shërben politikës Ruso-Sërbe, me qëllimin e vetëm për të humbur identitetin kombëtar shqiptarë, transmeton Pa Censurë.

Emisioni e plotë 360° me Artur Zhejn ku është diskutuar tema “Morali, familja dhe dekadenca” mund ta ndiqni në linjën e lançuar!/PaCensurë


http://www.pacensure.com/2018/04/23/albanofobi-eftov-fyen-rende-shqipetare-ne-shqiperi-trajnohet-mbi-3000-terrorist/