Skandalet që e shkarkuan Sulejman Rexhepin (VIDEO)


Këshilli i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedonin Veriore ka shkarkuar kryetarin e saj, Sulejman Rexhepin.

Shkarkimi ndodhie me votimin e 2/3 e anëtarëve të Rijasetit.

“Keqpërdorimi i pozitës dhe prishja e imazhit”, ishin dy pikat që e “dërguan në shtëpi” Rexhepin.