Skandalet në shkolla/ Mësuesja godet fizikisht nxënësen; “Shqipëria popull prostitutë”


Sot në emisionin “Stop” u transmetuan disa video që  tregojnë realitetin e padenjë të auditoreve në institucionet tona të arsimit.

Mësuesja e biokimisë në gjimnazin “28 Nëntori” në Burrel, Flutura Zeneli u thotë nxënësve se mund të kenë pirë drogë që sillen në atë mënyrë.

“Kush të ka mësuar kështu ty atje? Kush t’i ka mësuar? Ça ke pi ndonjë drogë? Mos ke pirë ndonjë drogë? Mos ke pirë se nuk je në rregull”, shprehet ajo.

Ndërsa në Lezhë, mësuesja Donika Haxhia, gjatë orës së lëndës së Letërsisë, u thotë nxënësve se shqiptarët janë një popull prostitutë.

“Është aq injorant populli shqiptar, sa rri i ndrojtur para ministrit. Në fakt duhet t’ja fusë duart në fyt! Se unë të çova aty ti dhe tani hajde më shërbe. Po me ça do t’ja kërkosh ti, me injorancë? Jo, o vëlla, me injorancë jo”, thotë ajo.

Më pas përmend prindërit që nuk kanë të ardhura, të cilët i kërkojnë ndihmë në shkollë, duke u shprehur se nuk i dhimbsen fare sepse e shesin veten për 5 lekë.

Video: https://youtu.be/ooaNon_Xrds