Skandal: Ramush Haradinaj u tregon fëmijëve se kur mund të konsumojnë narkotikë, alkool e duhan! (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ditë më parë gjatë pjesëmarrjes së tij në konferencën në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve me temë “Çdo Ditë është 1 Qershori”, ka bërë një deklaratë skandaloze për një drejtues institucioni siç është ai.

Ai gjatë bisedës që pati me fëmijët, pikërisht në ndërtesën e Qeverisë, duke dashur t’u kërkojë atyre që tani të mos bëjnë gabime si konsumimi i alkoolit, duhanit e marrja e narkotikëve, ai u tha atyre se koha është me ta dhe këtë mund ta bëjnë kur të rriten, por jo tani.

Baby Boo