SKANDAL: Pronari i objektit ku do të ndërtohet kazino, është kryetarë i xhamisë! (DOKUMENTE)


Pronari i objektit ku po hapet kazinoja gjigande në Reçicë të Vogël, si për ironi është kryetari i xhamisë së shqiptarve në qytetin Essen në Gjermani.

Kazinoja e re që po pritet dita ditës të fillojë me punë në Reçicë të Vogël, është njëherit kazinoja e cila gjendet në distancë, jo më larg se 200 metër nga shkolla medicinale dhe Universiteti i Tetovës. Andaj dhe qytetarë të shumtë protestuan ditë më parë, kundër hapjes së saj.

Siç mëson <Pa Censurë> ky objekt është në pronësi të personit B.I. i cili është kryetarë i xhamisë së shqiptarëve në qytetin Essen në Gjermani.

Këto janë dokumentet të cilat vërtetojnë këto informacione:


Baby Boo