SKANDAL/Ja për cfarë përdoret vetura e nidhmës së shpejtë (FOTO)

Kjo fotografi është realizuar sot në Shkup, ku shihet vetura e ndihmës së shpejtë duke transportuar mobilje.

Baby Boo Tinex

Pritet që qendra urgjente të del shpjegim për këtë skandal, si dhe të merren masa për personat përgjegjës!

Restorant Lumare