SKANDAL: Drejtori i ‘Ujësjellësit dhe Kanalizimit’ Dushko, i ndanë të punësuarit me Kovid 19 në baza etnike!


Drejtori I ‘Ujësjellësit dhe Kanalizimit’ Dushko Veskovski i ndan në ‘baza etnike’,të punësuarit në këtë ndërmarje I ndanë në baza nacionale edhe atë maqednas dhe shqiptar.

Një I punësuar në këtë ndërmarje ka reuzltuar pozitiv në testin e Covid-19, ndërsa drejtori Dushko Veskovski, në një deklarat për medie në gjuhën maqedonase ka thënë se ‘personi I nfektuar me Covid është një shqiptar, rojtar nga komuna e Sarajit, nga iftaret është infektuar, por I njejti nuk ka pasur kontakt me të punusuarit tjerë’, thotë Dusko Veskovski.

Ky qëndrim I drejtorit të ‘Ujësjellësit dhe Kanalizimit’ është në kundërshtim me konceptin e partisë së tij dhe të kryetarit të tij Zoran Zaev ‘ Një shoqëri për të gjith’, që e proklamojnë nga vitit 2014.

Dushko Veskovski është edhe sekretar organizativ I LSDM-së.

Baby Boo