Skandal/22-vjeçarja braktis fëmijët. Burri: U largua me një tjetër! Gjyshja: Mos …

Ishte vetëm 12 vjeçe kur fati e deshi që të martohej dhe të përballej me jetën e vështirë dhe vuajtjet e njëpasnjëshme. E me sa duket këto vuajtje e bënë të humbasë arsyen dhe të braktisë fëmijët.

Baby Boo

Sibora vajza e guximshme që u bë nënë kur ishte vetëm 14 vjeçe pas një rrugëtimi të vështirë në jetën e saj trokiti në studion e emisionit “Me Zemër të Hapur” në News24 ku tregoi se është dhunuar dhe keqtrajtuar nga bashkëshorti.