Ska kush që ma hjek Rita Orën ma, plaku nga Ferizaji thotë se nuk e njohu

Avdi Begisholli kishte kundërshtuar muralin e Rita Orës në Ferizaj gjatë lidhjes live me “Studio A”.
I njejti është ftuar si musafir pikërisht në emisionin “Studio A”, ku ka treguar më shumë për kundërshtimin e tij për vendosjen e muralit të Rita Orës.

Baby Boo

Avdi Begisholli jeton në Ferizaj dhe është i penzionuar dhe në “Studio A” ka treguar përse ka kundërshtuar vendosjen e muralit.
“Unë i falenderoj, po nuk e kam ditë kush është ajo. Njerzit me vetshin pse e ke ngjit këtë, çka po të vyn, e mu me vike marre”, është shprehur ai.

Begisholli ka thënë se tani e ka kuptuar se kush është Rita Ora dhe ndihet krenar.
Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë: