Sindikata e zjarrfikësve e Qytetit të Shkupit kërkon përjashtim nga kufizimi për shtesat e rrogës


Sindikata e zjarrfikësve e Qytetit të Shkupit reagon ndaj dekretit që kufizon pagimin e shtesave të pagave për prill dhe maj dhe kërkon që zjarrfikëset të përjashtohen nga ajo.

Në një komunikatë, sindikata thekson se janë koshient për gjendjen, në të cilën ndodhet vendi, por tha se ka trajtim joadekuat.

Baby Boo