Sinani: Reka shprehet në dy gjuhë, Siljanovka na urren, po Pendarovski i ‘të gjithëve’ pse nuk drejtohet edhe shqip?

Gazetari dhe opinionisti shqiptar Ismail Sinani, ka reaguar lidhur me zgjedhjet presidenciale dhe reagimet e kandidatëve potencial për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Ai ka krahasuar reagimet e kandidatëve nëpër muret e rrjeteve sociale ku shprehet se i kupton postimet në dy gjuhë të Rekës dhe urrejtjen e Siljanovskës por nuk kupton Pendarovskin që si ‘kandidat i të gjithëve’ nuk shprehet fare shqip, njofton InfoShqip.com.
Në vazhdim mund të lexoni të plotë postimin e gazetarit dhe opinionistit Sinani:

Baby Shop Charli
Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors