Silvi Beqiraj u vra në Francë, dyshimet për prostitucion!


Silvi Beqiraj 33 vjeçarja shqiptare që u gjet e vdekur në një zonë në jug të Francës.

Prindi i Silvit, Memet Beqiraj tregoi në emisionon ‘Me zemër të hapur’ për jetën e vështirë të të bijës, martesën e saj dhe thirrjen që ka drejton shtetit shqiptarë për t’i gjetë të bijën.

Kjo histori rrëqethëse, e shpjeguar në detaj rrëfehet në linkun e plasur.

Baby Boo