Si të parandalojmë shpërthimet e bombolave të gazit?

Rrahman Sefedini, i cili ligjëron në Fakultetin e Menaxhimit të Emergjencave, ka demonstruar se si duhet të parandalojmë shpërthimet e bombolave të gazit.

Baby Boo

Eksperti i licencuar ka njohuri për shpërthimet dhe mjetet e rrezikshme e po ashtu për menaxhimin e tyre.

Ndiqeni videon më poshtë:
https://www.facebook.com/RTV21live/videos/927169461021383