Si rrallëherë, Bekim Jashari dhe Halil Kastrati ia thonë këngës


Bekim Jashari është i ftuari i radhës në emisionin “E Premtja me Halil kastratin”.

Ai në emision bashkë me Halil Kastratin janë shfaqur duke i rënë çiftelisë.
Madje, Jashari ia thënë edhe këngës.
Në këtë emision ai ka treguar edhe disa situata të dhimbshme nga jeta e tij.