Si është të bëhesh nënë në One Hospital?

Para shtatzënisë dhe gjatë shtatzënisë, One Hospital është gati për të ndërmarrur të gjitha hapat duke ju mbështetur me përvojën e tyre në rrugëtimin tuaj të shtatzënisë.

Në One Hospital mund të mbroheni nga Covidi dhe rreziqet e tjera që j’u kanosen juve dhe bebes tuaj, para dhe pas lindjes. One Hospital ka ndarë disa nga shërbimet që ofrojnë për nënat e ardhshme dhe foshnjat e porsalindura.

Baby Boo