“Si e mbyllëm ne Jugohromin edhe hoxhallarët duhet ta ndërrojnë Sulën”


Arianit Xhaferi

Sikur mijëra qytetarë të Tetovës mos i ishin bashkuar Eco Guerillës në protesta kundër helmimit e ndotjes, Jugohromi sot e kësaj dite do na helmonte. As Sula nuk bie vetëm duke e sharë e duke e kritikuar. Hoxhallarët që ja kanë frikën Allahut (e jo Sulës) duhet t’i thërrasin besimtarët të bashkohen rreth tyre dhe ta heqin qafe këtë kancer nga komuniteti musliman i RMV-së. Dhe shyqir zotit hoxhallarë të tillë ka plotë, vetëm që duhet të marrin guximin dhe ta bëjnë atë që duhet bërë, në emër të Allahut dhe për të mirën e Islamit në RMV.

Baby Boo