Si duket toka para dhe pas koronavirusit

Koronavirusi ka mbërthyer gjithë rruzullin tokësor. Si pasojë, pothuajse të gjithë popullsisë i është kërkuar të izolohet në shtëpi për një periudhë që ende nuk dihet sa do të zgjasë me qëllim shmangien e përhapjes së pandemisë.

Baby Boo

Mirëpo, në këtë periudhë të vitit, shumë qytete, vende të shenjta do të mbi populloheshin nga turistë e besimtarë.

Por sot, si pasojë e situatës, qytetet po “ndjejnë” mungesën e njerëzve.