Si do të veprojë Shërbimi Sekret i Serbisë në përvjetorin e saj?


Nga: Bardhyl Mahmuti

Si do të veprojë Shërbimi Sekret i Serbisë në përvjetorin e saj? Sot është 12 maj 2018. Që nga themelimi i Sherbimit Sekret të Serbisë më 13 maj 1944 çdo 12 maj ky shërbim përgatiste ekzekutimin e akteve terroriste kundër shqiptrëve. Nuk besoj se këtë vit Shërbimi Sekret Serb do ta lërë pa ndërmarrë ndonjë akt kriminel. Sidomos të natyrës që e ka karakterizuar viteve të fundit kur hidhte gurin dhe fshihte dorër për t’i fajësuar shqiptarët. Sa jemi të përgatitur të reagojmë në rast se ndodh të përsëritet ajo që ka ndodhur gjithmonë në këtë datë?!

Baby Boo