“Shvercerët”: Drejtësi për Demirin dhe Belën

Grupi i tifozëve “Shfercerët” në pro*testë të qetë ka kërkuar drejtësi për rastin “Sazdovski”, ku dy tifozë të këtij grupi Besir Bela dhe Skender Demiri u dë*nuan me 17 vite bu*rg. Pro*testuesit deklaruan se kërkojnë drejtësi dhe jo të pavërteta. Besar Bela, vëllai i të aku*zuarit Besir Bela, deklaroi se dy vite kanë heshtur pasi kanë pritur drejtësi, por me rikualifikimin e lëndës për këtë rast, si “Vr*asje Mi*zore”, drejtësia dëshmoi se është selektive.

Baby Boo