Shuhet Xhafer Gashi, veteran i arsimit në Gostivar


Ka ndërruar jetë mëngjesin e së dielës veterani i arsimit shqip nga Gostivarit, Xhafer Gashi.

Xhafer Gashi ishte ndër pishtarët e parë të arsimin në gjuhën amtare në rajonin e gjerë të Gostivarit, dhe rrjedh nga një familje e njohur gostivarase që ndër breza kultivoi mësimdhënien.

Baby Boo