Shtyhet për më 19 qershor gjykimi për Ejup Alimin dhe Ismet Gurin


Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike do të vazhdojë me 19 qershor. Të akuzuarit në seancën e sotme treguan se e kuptojnë aktakuzën që e prezantoi prokurorja Fatime Fetai, por nuk ndjehen fajtorë.

Sipas Prokurorisë Speciale Publike dy të akuzuarit me veprimet e tyre kanë ndikuar drejtpërdrejt në rezultatet e zgjedhjeve.

Avokatët e Ejup Alimit dhe Ismet Gurit para gjykatës treguan se me më shumë dëshmi në procesin e procedurës do të dëshmojnë që klientët e tyre janë të pafajshëm.
Gjykata gjithashtu para fillimit të seancës së sotme e refuzoi kërkesën e avokatit Elenko Milanov për përjashtimin e prokurores speciale publike, Katica Janeva që u kërkua në seancën para tre ditëve.