Shteti turk sulmon monumente kulturore të kurdëve, i bën pluhur e hi

Tensionet mes kurdëve dhe Turqisë vazhdojnë të jenë të mëdha.

Për t’i shtuar edhe më shumë këto tensione ka shërbyer një veprim tjetër i shtetit turk, transmeton gazetametro.net

Në rrjetet sociale, shteti po qarkullon një video ku shihet një monument kulturor kurd duke u rrënuar me ekskavator.

Një veprim i tillë i Turqisë ka provokuar reagime të ashpra te shumë njerëz nëpër botë, të cilët e kanë komentuar shumë negativisht një veprim të tillë.

Baby Boo