Shtetasit e Maqedonisë filluan të rivaksinohen në Serbi

Në Nish sot rivaksinohen të punësuarit në Odën ekonomike të Maqedonisë së Veriut dhe të punësuarit në kompanitë e saj – vendet e të cilëve të punës janë me rrezik të lartë.
Imunizimin, i cili realizohet këtë fundjavë në sallën sportive “Çair” në Nish, e organizon Oda ekonomike e Maqedonisë së Veriut së bashku me Odën ekonomike të Serbisë në kuadër të Forumit investues të odave.

Baby Boo

Siç thonë nga Oda, procesi në këtë moment po zhvillohet pa pengesa dhe pa ndalesa në pikat për vaksinim