Shtëpia e Kulturës në Tetove, pa energji elektrike (VIDEO)

Që prej dy javësh shtëpia e kulturës në Tetovë është pa energji elektrike. Shkëputja nga sistemi ka ardhur si pasojë e borxhit të akumuluar prej rreth 500.000 denarësh. Drejtori, Artan Arsllani për këtë fajëson Ministrinë e Kulturës e cila sipas tij nuk ka lëshuar në kohë mjetet dhe ka bërë vonesën e planifikimeve për vitin e ardhshëm.

Baby Boo