Shtatë raste të reja me Kovid-19 dhe shtatë të shëruar në rrethinën e Kumanovës

Qendra për shëndet publik në Kumanovë gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar shtatë raste të reja me Kovid-19, kumtuan sot autoritetet kompetente nga ky institucion shëndetësor publik. Prej tyre, pesë janë nga Kumanova, ndërsa dy persona janë nga fshtatrat e Likovës. Janë regjistruar edhe shtatë pacientë të shëruar.

Baby Boo

“Ka edhe klaster të ri, ndërsa ka edhe të sëmurë, të cilët kanë pasur kontakte me raste veçmë të konfirmuara”, deklaroi drejtori i Qendrës për shëndet publik në Kumanovë, Arif Latifi.

Janë bërë 61 testime, prej të cilave 22 përmes “Termini Im”, ndërsa të tjerët 39 janë pas indikacioneve epidemiologjike.