SHTABI I AKSH-SË ULTIMATUM: TË GJITHË POLITIKAJVE SHQIPTAR NGA TË GJITHA TROJET /NDËGJONE DHE SHPERNDAJE

Shtabi i përgjithshëm i Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH) është paraqitur me një kumtesë të re lidhur me zhvillimet në Shqiptari, të cilën e ka dërguar në redaksinë e Zemrashqiptarit.info

Shtabi i Përgjithshëm i AKSH-së njofton se nuk ka dhënë urdhër për një mobilizim të tillë dhe nuk është fare në dijeni për lëvizjet e tilla.

Ju lutem nëse nuk jeni pjesë e AKSH-së dhe e përkrahjes së veprimeve të saj, së paku mos e dëmtoni duke shkruar gjëra të tilla, të pavërteta, të rrezikshme për opinionin dhe popullsinë shqiptare

Ne i njohim trimëritë e disa shqipfolësve nga intereti, të cilët vetëm po e dëmojnë Çështjen shqiptare dhe po i njollosin veprimet e drejta kombëtare të AKSH-së, por nuk do të shkon gjithë kështu?!!!

Linku i Videos: https://dai.ly/x6tilkg

Baby Boo