Shqiptarja e shet fëmijën 70 mijë euro në Itali!


Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Pavia të Italisë, atje ku një nënë 31 jeçare ka shitur fëmijët e saj për një sasi prej 70 mijë eurosh.

Ngjarja ka marrë vëmendjen e medias lokale e cila shkruan se për ta bërë sa më të besueshme shitjen e foshnjës që ajo mbante në bark, ishte martuar me personin që do e blinte, një avokat italian homoseksual.

Por problemi i gjithë skemës mashtruese ka qenë fakti se në qytetin e Pavias avokati njohej si person me të tilla prirje dhe dyshimet kanë qenë të mëdha. Policia ka marrë në dorë çështjen dhe ka kryer një test ADN-je nga i cili ka dalë dhe e vërteta, se fëmija që mbante në bark shqiptar ishte në fakt e të dashurit të saj, po shqiptar. Një tjetër lëvizje e dyshimtë ka qenë ajo e llogarive bankare. 70 mijë eurot janë derdhur në llogarinë e shqiptares nga llogaria e avokatit, çka e ka bërë rastin në fjalë akoma më shumë të thjeshtë për t”u zbuluar.

Kishte mbetur shtatzënë me të dashurin e saj dhe kishte vendosur që fëmijën ta shiste për 70 mijë euro një çifti homoseksual.

Ngjarja ka ndodhur në Pavia, Itali. Nëna, një shqiptare 31-vjeçare për të bërë sa më të besueshëm dhe të mos binte në sy fakti se po e shiste fëmijën, kishte vendosu të martohej me avokatin homoseksual që do të blinte fëmijën.

Pas këtyre provave dhe pranimit të krimit, shqiptarja është dënuar me 1 vit e 4 muaj burg./Gazeta Express

Baby Boo