Shqiptari nga Zvicra ndihmon fëmijët që kanë prindin e burgosur, ata i recitojnë një vjershë patriotike! (VIDEO)


Një shqiptarë bamirës nga Zvicra, i cili dëshiron të ngelet anonim, ju ka dërguar një shumë parash dhe ushqim fëmijëve që apelonin për ndihmë, pasi prindi i tyre ishte i dënuar me burgim të përjetshëm!

Nga ngazëllim, fëmijët i kanë recituar një vjershë patriotike, në shenjë falemnderimi!

Rastin e plotë të familjes mund ta lexoni KËTU

http://www.pacensure.com/2018/04/25/i-denuari-me-burgim-te-perjetshem-femijet-me-rrine-pa-buke-jemi-tre-vellezer-te-gjithe-ne-burg/