Shqiptari nga Shkupi: Diplomova me mesatare 10, por nuk më pranuan në MPB!


Kolegu maqedonas me mesatare 9.5 nuk u pranua ne vendin perkates te punes dhe e beren buje mediat maqedonase dhe shqiptare.

Une me mesatare 10.00 nuk u pranova ne konkursin e Ministrise se puneve te brendshme, por me punesoi Bujar Osmani dhe asnje medium (qofte shqiptare apo maqedonas) nuk e publikoi asnje tekst.

#Stop #standardeve #te #dyfishta./Erblin Braimi