Shqiptari del me pi cigare në kolonë, gruaja e harron dhe vazhdon rrugën

Kur ai kishte dalë për të pirë një cigare dhe bllokimi i trafikut qe hequr papritur, gruaja e tij kishte vazhduar rrugën pa të
Füssen: Një grua ka harruar burrin e saj në autostradën A7 (Gjermani) të shtunën pasdite dhe ka vazhduar rrugën pa të.

Baby Boo

Sipas policisë në Schwaben Jug / Perëndim, policia kishte marrë një njoftim se në tunelin kufitar në Füssen po ecte një këmbësor. Siç doli pastaj, burri nga Shqipëria kishte qenë më parë i bllokuar në një kolonë trafiku bashkë me gruan e tij në makinën e përbashkët.

Kështu, kur ai kishte dalë për të pirë një cigare dhe bllokimi i trafikut qe hequr papritur, gruaja e tij kishte vazhduar rrugën pa të.
Duke dashur ta arrinte gruan, ai kishte vrapuar dy herë nëpër tunel derisa më në fund u kap nga një patrullë e policisë. Pas kësaj ai arriti të kontaktonte gruan me telefon.
Ajo e mori të shoqin në makinë dhe kështu të dy vazhduan udhëtimin e tyre së bashku.