Shqiptari bën shqiponjën me duar në airoportin e Podgoricës,polici malazez nxehet keq ! (VIDEO)


Në një video që po qarkullon nëpër rrjete sociale shihet një shqiptari i Malit të Zi, i cili sapo mbërrin në aeroportin e Podgoricës bën shqiponjën dykrenore me duar.

Por reagimi i personelit malazez në aeroport ka qenë i menjëhershëm. Një prej punonjësve i afrohet të riut dhe me një vështrim kërcënues i thotë të vazhdojë rrugën pa bërë asnjë shenjë.

Siç duket edhe në videon e mëposhtme, i riu shqiptar “nuk e ka venë ujin në zjarr” pas sjelljes së policit malazez.

Shqiptari në video rikthehej nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.