Shqiponja Isufi me një karrierë mahnitëse, vritet nga burri! Ja karriera e saj!


Të djelën që shkoi lajmi i ndarjes nga jeta të ekonomistes Shqiponja Isufi tronditi gjithë diasporën në Zvicër për shkakun se ishte një person publik i suksesshëm.

Shqiponja Isufi ishte e bija e Qamil Isufit, që drejton shoqatën e rrjetit të bizneseve shqiptare në Zvicër. Familja Isufi drejtonte biznesin DriniBrand GmbH.
Në faqen e firmës lexojmë si më poshtë:

Angazhimi dhe inovacioni kanë formësuar historinë e DriniBrand GmbH që nga themelimi i saj në vitin 2002. Arsyeja për këtë është shpirti vigjilent sipërmarrës i takon themeluesit të kompanisë,

Falë iniciativës së tij të vazhdueshme, DriniBrand GmbH tani është një kompani që operon në tri fusha të ndryshme biznesi. Me hyrjen si partnere të vajzës Shqiponja Isufi, DriniBrand GmbH është kthyer në një biznes familjar.

DriniBrand GmbH u themelua në vitin 2002 nga Qamil Isufi dhe Thomas Bienz dhe ndërtoi importin e çajit të zi të cilësisë së lartë nën markën Drini. Në shitje me shumicë, mbi 150 tonë çaj Drini janë shitur në Zvicër dhe Kosovë në vitin 2009, me vëllim që rritet çdo vit.

Fusha e dytë e veprimtarisë u zhvillua nga veprimtaria e mëparshme e Qamil Isufit. Si një kompani transporti me një eksperiencë dekadash. Duke qenë se ai vendos zemrën dhe shpirtin e tij në planifikimin dhe kryerjen e çdo lëvizjeje, kërkesa për shërbime të lëvizjes është vazhdimisht në rritje.

Në selinë e firmës në Rothenburg, DriniBrand GmbH ka krijuar një zonë të tretë të fortë biznesi me shitjen e dollapëve dhe mobiljeve të prodhimit zviceran. Falë marrëveshjeve me fabrika të njohura të mobiljeve, shitjet direkte janë zgjeruar vazhdimisht në përputhje me rrethanat çdo vit.

Qamil Isufi është përgjegjës për planifikimin dhe zbatimin e të gjitha lëvizjeve të kryera nga DriniBrand GmbH. Ai mbikëqyr shitjen e mobiljeve të prodhimit zviceran dhe – nëse dëshiron – montimin e tyre në vendin e klientit. Ai mbështet logjistikën e tregtisë së çajit të Drinit.

Kadrije Isufi është përgjegjëse për administrim dhe kontabilitet. Ajo është gjithashtu shpirti i mirë i DriniBrand GmbH. Ajo mbështet familjen e saj dhe kompaninë kudo që është e nevojshme.

Shqiponja Isufi ishte përgjegjëse për blerjen dhe shitjen e DriniTees. Lansimi i produkteve të reja të çajit dhe marketingu janë gjithashtu ndër detyrat e saj kryesore. Ajo ishte përgjegjëse për politikën e shpërndarjes. Ajo ishte gjithashtu e përfshirë në përgatitjen e llogarive.”/voal.ch

Baby Boo