Shqipëria duhet të zgjedh, do të jetë me SHBA ose me Turqinë


Eksperti i Politikës së Jashtme, David Phillips thotë se rreziku që paraqet ndikimi i Rusisë dhe Turqisë në Ballkan është real.

Prof. Phillips, drejtor i programit për Ndërtimin e Paqes dhe të Drejtat e Njeriut në Universitetin Columbia të Nju Jorkut, thotë se udhëheqësit e Shqipërisë dhe Kosovës duhet ta marrin seriozisht këtë kërcënim dhe duhet të prononcohen me qëndrime të qarta për aleancat e tyre.

Profesor David Phillips, flet per hipokrizine e Edi Rames i cili ne Berlin i ankohet Merkelit se nese Shqiperia nuk hyn ne Europe rrezikohet nga islamizmi e ne anen tjeter lejon ndertimin e xhamise 30 milion dollarshe ne Tirane, dhe sa here TIKA organizon aktivitete ne sheshin Skanderbeg u mbulon edhe heroin kombetar.

Intervista e plotë: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156244676769536&id=177134534535

Baby Boo