Shqipëri: Tra*fikimi i 49 kg kok*ainë/ Gjy*kata rrëzon sërish kërkesën për lirimin e Selim Çekajt


Gjy*kata sot në seancën e fundit për arr*estimin e Selim Çekajt, i cili u kap duke tra*fikuar 49kg kok*kainë, ka rrëzuar sërish kërkesën për lirimin e tij, shkruan Top Chanel, përcjell Pa Censurë.

Edhe këtë here prokuroria e posaçme i kërkoi gjy*katës që Çekaj të lirohet nga qelia, por gjy*kata refuzoi dhe e la në masën e arr*estit me bu*rg.