Shqetësuese: Qeni i shtëpisë kafshon keq fëmijën në kokë (Video)


Djaloshi po luante i qetë me qenin e shtëpisë, nën mbikëqyrjen e nënës.

Por, për një moment qeni që u ndje i ngacmua nga djaloshi që po luante me bishtin e tij, e kafshoi në kokë.

Në atë moment nëna, që ishte duke filmuar, e lë kamerën dhe kujdeset për djaloshin, teksa dëgjohen britmat e tij nga dhimbjet e mëdha që është kishte përjetuar.