Shprehën hapur pëlqimin për të, Bora flet për ngac*mimet e djemve të “Për’puthen”

Bora Zemani ishte e ftuara e radhës në këndin e Antonelës ku u përball me një sërë pyetjesh nga ish-konkurrentja.
Mes tjerash ajo u pyet nëse ka pasur ndonjëherë ngacmime nga djemt meqë disa prej tyre kishin shprehur hapur pëlqimin ndaj saj.

Baby Boo

“Mua vet nuk më ka thënë ndonjëherë ndonjëri që këtu jam për ty, nuk ka guxuar njeri të ma thotë në sy dhe Antonela është dëshmitare që unë gjatë gjithë sezonin unë i kam pas marrëdhëniet shumë të ftohta me të gjithë konkurrentët, tani gjatë turit jemi afruar pak më tepër”, ka thënë Bora duke larguar çdo dyshim se mund të jetë afruar me ndonjë mashkull aty pavarësisht se ka pasur shumë hyrje dalje gjatë tërë sezonit.