Shpikja e dyqanit në Prishtinë për t’i dënuar hajnat – pronari shpjegon ‘injorimin’ nga policia

Kamerat e sigurimit i kanë mundësuar një marketi në lagjen “Dardania” në Prishtinë që t’i identifikojë hajnat që kanë vjedhur gjë sende në këtë dyqan.

Por video kamerat nuk u kanë mundësuar atyre që edhe t’i kapin ata persona dhe ta marrin dënimin e merituar. “Eli-Ab” market ka gjetur një formë tjetër t’i ‘dënojë’ hajnat.

Insajderi ka raportuar dje se ky dyqan ka publikuar fotografinë dhe momentin e njërit nga hajnat që ka vjedhur këpucë, ndërsa në një rast tjetër ka publikuar fotografinë e hajni që kishte vjedhur çipsa

Baby Boo