Shpëton hoxha i Mitrovicës: I hiqet një pjesë e granatës nga goja pas 21 vitesh


Imami nga Mitrovica, Fatmir Latifi ka kryer një intervenim mjekësor në gojë, duke hequr një mbetje të një granate.

21 vjet pas pëfundimit të luftës Latifit i cili ka kontribuar në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, arrijnë t’ia heqin atë mbetje të granatës.

“Falënderimi i takon Allahut që me dinjitet i shërbeva Kauzës së UÇK-ës, vazhdojmë para…”, ka shkruar Fatmir Latifi.

Imami nga Mitrovica, Fatmir Latifi pas një intervenimi kirurgjik i është gjetur dhe larguar pjesë e mbetura të granatës në gojë. Kështu ka bërë të ditur doktori i njohur, Vehbi Haxhiu.

Baby Boo