Shpëtimtari i Zijadin Selës falënderon me ajet kuranor: Pas çdo vështirësie vjen lehtësimi!


“Të dashur miq dhe dashamirës mora shumë mesazhe, thirrje, vizita nga pamundësia për ti u përgjigjur të gjithëve, ju falënderoj nga zemra për mbështetjen, madhështinë, durimin, dhe mirësjelljen dhe gatishmërinë tuaj për gjithçka, më keni bërë të fortë aty mbrenda katër mureve.
Vazhdojmë përpara deri në përfundimin e gjithë kti procesi dhe pa asnjë dyshim e drejta do të fitojë, pas çdo vështirësie vjen lehtësimi, ska dyshim.

Ju faleminderit shumë.
Abdulfeta Alimi (Fetai)
Orizare, Likovë
28.06.2018″

Baby Boo