Shpë*rthimi i bombolës së gazit shkrumbon banesën në Tetovë

Bombola e gazit ka qenë shkaku i shpër*thimit të zja*rrit në një objekt banimi në katin e pestë, në Bulevardin “Iliria” në Tetovë. Zja*rri ka shpërth*yer rreth orës 7 e 50 minuta, ndërsa vetëm disa minuta më vonë kanë arritur edhe zja*rrfikësit me dy makina dhe tetë zja*rrfikës të cilët për një periudhë të shkurtër, kanë arritur ta lokalizojnë zja*rrin duke parandaluar përhapjen e tij nëpër banesat tjera.

Baby Boo

Nga zja*rri i shkaktuar nga bombola e gazit, nuk ka pasur të lënd*uar, edhe pse në momentin e shpërthimit të zjarrit në banesë ka pasur banorë, por janë shkaktuar vetëm dëme materiale. Për momentin zj*arri është shuar tërësisht, ndërsa në vendngjarje kanë dalë edhe pjesëtarë të Sektorit për punë të brendshme të Tetovës, të cilët konstatojnë shkaqet e zjarrit dhe dëmet materiale të shkaktuara nga zjarri.