Shpërthen urrejtja e maqedonasve: “Ne kupuvaj od shiptar, ne zboruvaj so shiptar” (Foto)


Një pjesë e maqedonasve vazhdojnë që për gjithçka fajin ta kërkojnë te shqiptarët. Si pasojë, në rrjetet sociale kanë filluar të paraqiten mesazhe me përmbajtje kseneofobe:

“Mos blej nga shiptari.
Mos fol me shiptar.
Mos blej nga firmat e Zaevit.
Paraqite çdo shiptar dhe Zaevin nëse nuk japin fletë fiskale…” ALMAKOS