Shpërthen ministri Mançevski: RTVM është turp, është nën kontrollë të plotë politike të VMRO-së


Ministri i administratës publike dhe informimit në Maqedoninë Veriore, Damjan Mançevski, për herë të parë publikisht ka goditur keq servisin publik, Radio Televizionin e Maqedonisë. Ai ka thënë se redio-televizioni shtetërorë është turp, si dhe është nën kontroll të plotë politik të VMRO DPMNE-së.

Për herë të parë që kurë jam ministër publikisht do të jap mendimin tim. RTVM është turp, fund, dhe nën kontrollë të plotë politike të VMRO-DPMNE-së. Maqedonia nuk ka servis publik të qytetarëve.”- ka shkruajtur ministri Mançevski në profilin e tij në Twitter.

 

Baby Boo