Shpërthen gazetari i njohur: “Kr*imi ka emër – BDI”


Ka shpërthyer gazetari i njohur Naser Selmani pas ngjarjeve të ditës së sotme. Pas tr*agjedisë së rëndë ku humbën jetë 46 qytetarë të Maqedonisë dhe pas informatave se Gjykata Administrative ka rrëzuar ankesat e opozitës për Dibrën, Selmani ka drejtuar gishtin tek një subjekt. Sipas tij, Bashkimi Demokratik për Integrim është parti e kriminalizuar, madje duke shkuar edhe më larg, e duke e titulluar këtë parti si “kr*imi vetë”.

“Kr*imi ka emër. BDI!”, ka shkruar shkurtimisht Naser Selmani, ndërsa paraprakisht ka shkruar se “jeta e shqiptarit nuk vlenë pesë pare në Maqedonistan”.

Baby Boo