Shpërthen Agim Doçi njerëzit që pëlqejnë muzikë tallava janë bagëti!

Agim Doçi mjeshtri i madh ka deklaruar se ai nuk ka nevojë t’i bëjë avokati vetes ngaqë, nuk ka nevojë t’bëjë avokati ndaj nivelit mjeran të tallavasë!

Niveli i Sinanit dhe Mandi Nishtullës deklarohet Doçi, ato që i pëlqejnë keto janë bagëti nuk janë njerëz!

Për më tepër dëgjoni videon:

Baby Boo