Shpërthen afera e tetovarit me gruan e martuar nga Strumica, policia gjen fotot erotike


Një grua e martuar nga Strumica ka denoncuar një 36 vjeçar nga Tetova për kërcënime dhe shantazh me fotografi intime, informon INA.

40 vjeçarja nga fshati Petralincë i Strumicës ka theksuar në polici se Xh.L nga Tetova gjatë korrikut të 2017 në disa raste e kishte kushtëzuar ate që ti paguaj 300 euro në llogarinë e tij bankare, ose në të kundërtën do ti publikonte dhe do tia dërgonte fotografitë e saj intime bashkëshortit të saj.

Policia menjëherë ka ndërhyrë në këtë rast dhe pas ndalimit të tetovarit, ai do të përgjigjet për kryerje të vepërs penale shantazhim dhe kërcënim. Policia ka gjetur sms-të e dërguara dhe materialet e tjera intime.

Baby Boo